Bitdefender preia RedSocks Security

Bitdefender preia RedSocks Security, o companie olandeză de tehnologie

25.10.2018

Bitdefender a anunţat că a cumpărat compania olandeză RedSocks Security BV. Achiziţia face parte din strategia de extindere a companiei. În plus, investiția extinde portofoliul de soluții în zona de securitate a rețelelor și de monitorizare a amenințărilor informatice complexe.

De asemenea, preluarea marchează un nou pas în dezvoltarea companiei Bitdefender.

Despre RedSocks Security

RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente și de trafic suspect la nivelul rețelei și în combaterea criminalității informatice.

Combinând algoritmii de inteligență artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, aceasta oferă clienților soluții de detecție în timp real a breșelor și mecanisme de răspuns la incidente de securitate.

Soluțiile RedSocks Security răspund unei nevoi stringente a pieței, rezultate din creșterea numărului breșelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluțiile pentru rețele de pe piață.

Ce spune conducerea Bitdefender?

„Suntem capabili să oferim acum clienților Bitdefender și noilor noștri clienți RedSocks o protecție și mai solidă în fața atacurilor informatice. Soluția Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenție, detecție și răspuns, odată cu funcționalitățile revoluționare aduse de RedSocks”, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

Preluarea și integrarea echipelor locale de specialiști în vânzări și cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunitățile de afaceri de pe piața olandeză. De asemenea, se va înființa Bitdefender Olanda. Biroul va susține extinderea operațiunilor în vestul Europei.

„Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluții care să fie utile oricărui tip de organizație și să oferim clienților valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest țel. Suntem extrem de mândri să fim recunoscuți de o companie vizionară de talia Bitdefender”, spune Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Tranzacția dintre cele două părți include:

  • tehnologiile
  • produsele
  • portofoliul de clienți și parteneri
  • angajații RedSocks

Citeşte şi Atacuri cibernetice 2018. Companiile nu sunt pregătite să facă faţa riscurilor informatice

 

Citiți și despre: