Stiri: IT&C

Bittnet are un nou membru în board-ul de conducere

09.11.2015

Bittnet a anunţat că are un nou membru în board-ul de conducere: Dan Berteanu, un expert cu 20 de ani de experiență în vânzări. Decizia vine la puțin timp după ce Deloitte a anunțat că Bittnet s-a poziționat pe locul 41 din 50 de companii IT din Europa Centrală, care au înregistrat cele mai mari creșteri în perioada 2011-2014.

Dan Berteanu are o experiență de aproape 20 de ani în vânzări și în managementul echipelor. A ocupat poziții de conducere în companii mari, prezente în România, producătoare de bunuri de larg consum, produse chimice de întreținere industrială și consultanță. Trainer și antreprenor cunoscut pe plan local, Berteanu conduce astăzi propria companie, Equatorial, și susține workshopuri pentru angajații din top și middle management.

„Atragerea începând din luna noiembrie a unui expert în training și vânzări în board-ul nostru aduce un plus de valoare business-ului. Avem multe de învățat de la Dan și sperăm că împreună să susținem compania să ajungă tot mai sus. Recenta includere în topul Deloitte CE Technology Fast 50 reflectă eforturile depuse în ultimii ani în dezvoltarea companiei. Aceasta este cea mai importantă recunoaștere primită de Bittnet până acum, la nivelul Europei Centrale”, a declarat Mihai Logofătu, CEO al Bittnet.

În 2013 și 2014, Bittnet a fost inclusă în topul Deloitte Technology Fast 500 al celor mai dinamice companii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), în care au fost nominalizați jucători IT&C din peste 20 de țări.

Compania oferă clienților o varietate de cursuri IT, servicii de implementare soluții IT (infrastructură de rețea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezența sau wireless), dar și servicii de suport tehnic, fiind orientată pe inovare.

În ceea ce privește proiectele viitoare, Bittnet caută să-și diversifice continuu serviciile axându-se, în special, pe tehnologiile de tip cloud și securitatea informațiilor. Totodată, Bittnet mizează pe parteneriatele cu marii producători IT (precum Amazon Web Services, Cisco, Microsoft, Oracle, Dell SonicWall, Citrix, etc), precum și pe lansarea pe piața românească a unor concepte internaționale (AWSome Day).