Solutii gratuite Bittnet

Bittnet prezintă o nouă structură în cadrul companiei

08.06.2018

Bittnet prezintă o nouă structură în cadrul organizaţiei, care se axează pe cele două domenii de activitate: educație si tehnologie, dar și extinderea prezenței internaționale. Mai exact, dendrio, un nou brand în sectorul IT din ţara noastră, oferă o gamă largă de servicii de integrare IT, îmbinând ani de experiență acumulată de Bittnet și fostul GECAD NET, companie preluată în al treilea trimestru din 2017.

„Suntem încântați că am finalizat oficial integrarea completă a GECAD NET și putem continua să furnizăm servicii de calitate într-o structură nouă și clară”, a declarat Mihai Logofătu, CEO la Bittnet.

Odată cu lansarea brandului dendrio, compania anunță, de asemenea, o nouă structură de grup, axată pe cele două domenii de activitate:

Educație – care cuprinde Training IT, segment în care Bittnet este lider de piață și care, în viitor, va include și alte inițiative de educație, inclusiv integrarea activităților Equatorial, o companie de tip „game-based learning”. Activitățile educaționale vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

Tehnologie – care va concentra serviciile de integrare IT, ce anterior erau livrate de Bittnet și GECAD NET. Această activitate acoperă un portofoliu comun de produse, servicii și soluții, iar echipa mai mare permite un volum de lucru mai mare, atât din punct de vedere tehnic, cât și al forței de vânzări.

În viitorul apropiat, Elian Solutions, companie în care Bittnet are în plan să achiziționeze un pachet de 55% acțiuni, va întregi oferta adăugând soluții de tip ERP în portofoliul grupului. Activitățile tehnologice vor fi realizate sub brandul dendrio.

În plus, Bittnet intenţionează să accelereze dezvoltarea diviziei internaționale, care a început să se dezvolte în ultimii doi ani și care se așteaptă să genereze venituri în creștere. Responsabilitățile din cadrul acestei divizii includ deschiderea de noi birouri în afara țării, extinderea vânzărilor și a capacitaților de livrare la nivel internațional. Activitățile pe plan internațional vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

„Noua divizie a liniilor de afaceri, împărțită între Bittnet și dendrio, a fost dezvoltată luând în considerare achizițiile viitoare planificate. Conducem acum o companie care are o structură clară și se concentrează pe 3 vectori cheie pentru creștere – training IT, integrare IT și extinderea prezenței noastre internaționale. În cadrul acestei structuri ne dorim să obținem venituri în valoare de 100 de milioane de lei până în anul 2020 „, a declarat Cristian Logofătu, CFO la Bittnet.

 

 

 

Citiți și despre:

  • Bittnet ajunge la o capitalizare de piață de peste 100 milioane de leiBittnet ajunge la o capitalizare de piață de peste 100 milioane de lei Bittnet a ajuns la o capitalizare de piață de peste 100 milioane de lei. Astfel, în data de 16 mai, Bittnet Group (BNET), companie listată pe piața AeRO și primul emitent IT listat la Bursa de Valori […]
  • Rezultate excepţionale pentru Bittnet, în 2015Rezultate excepţionale pentru Bittnet, în 2015 Anul trecut, Bittnet a înregistrat o creștere de 35% a veniturilor și un profit net de cinci ori mai mare decât în 2014. Astfel, compania a încheiat 2015 cu venituri de 11,27 milioane de lei (circa 2,5 […]
  • Bittnet are un nou membru în board-ul de conducereBittnet are un nou membru în board-ul de conducere Bittnet a anunţat că are un nou membru în board-ul de conducere: Dan Berteanu, un expert cu 20 de ani de experiență în vânzări. Decizia vine la puțin timp după ce Deloitte a anunțat că Bittnet s-a poziționat […]
  • Bittnet a preluat CrescendoBittnet a preluat Crescendo Bittnet a finalizat cu succes negocierile pentru consolidarea activităților de integrare IT&C ale dendrio și Crescendo. În urma acordului, a fost creat un integrator IT&C regional reprezentativ. Cele […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]