Stiri: IT&C

Bittnet vrea să preia Dataware Consulting

Bursa de Valori Bucureşti: Drepturile de alocare ale Bittnet Systems, la tranzacţionare

11.03.2021

Drepturile de alocare emise de Bittnet Systems în cadrul unei majorări de capital social prin aport în numerar, în valoare de 10,7 milioane lei (2,2 milioane euro), au intrat astăzi, 11 martie, la tranzacţionare, conform Bursei de Valori Bucureşti.

Drepturile de alocare vor fi tranzacţionate sub simbolul BNETR09.

Finanţare de 10,7 milioane de lei pentru Bittnet Systems

Majorarea capitalului social s-a efectuat în două etape, în cadrul cărora au fost subscrise cele 18,1 milioane de acţiuni noi, adică 100% din emisiune, Bittnet Systems ridicând, astfel, o finanţare în valoare de 10,7 milioane lei.

Drepturile de alocare vor fi tranzacţionabile până la înregistrarea coordonatelor capitalului majorat. La finalul perioadei de tranzacţionare a drepturilor de alocare, deţinătorilor de drepturi BNETR09 le va fi alocata câte o acţiune BNET pentru fiecare drept deţinut.

Acţiunile Bittnet Systems sunt listate din 2015

Bittnet este o companie cu capital majoritar românesc din domeniul IT. Începând cu anul 2015, acţiunile companiei au fost listate la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO. Începând cu 3 iunie 2020, acţiunile companiei au fost admise la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a BVB. Bittnet este prima companie de IT din România listată la bursă şi singura de pe Piaţa Reglementată.

Citeşte şi Condiţii călătorie Grecia vară 2021. Când se redeschid graniţele şi cine poate merge în vacanţă în această ţară?