Stiri: IT&C

Consiliului de Administrație Bittnet.

Bittnet Systems estimează afaceri de 4 milioane euro, pentru 2015

23.12.2014

Bittnet Systems și-a propus ca în 2015 să atingă o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, bazându-se pe creșterea semnificativă din ultimii cinci ani (de peste 480%), deschiderea biroului regional la Cluj-Napoca și clasarea în topul celor mai inovatoare companii din România.

Astfel, afacerile companiei vor avea o creștere dublă față de 2014.

Avansul se bazează pe mai multe obiective de dezvoltare: expansiunea teritorială, după deschiderea biroului regional din Cluj Napoca și a tot mai multor cereri de colaborare din diferite orașe mari ale țării, mărirea echipelor de vânzări, tehnice și de marketing.

 “Aceste obiective presupun eforturi financiare, însă experiența ne-a învățat că cea mai importantă resursă dintr-o companie este factorul uman”, declară Cristian Logofătu, Chief Financial Officer (CFO) al Bittnet Systems.

Ca integrator IT, Bittnet vrea să se concentreze pe serviciile de migrare în cloud (private cloud, hybrid cloud) și pe soluțiile de securitate, care au ajutat la creșterea companiei în 2014. Mai mult, compania și a propus să devină cel mai important integrator de servicii cloud de pe piața locală.

În ceea ce privește serviciile de training, compania dorește să-și dezvolte portofoliul de cursuri, urmărind detașarea în poziția de “one stop shop”, unic partener de training IT pentru companii, indiferent de complexitatea nevoilor acestora.

Un alt obiectiv al companiei îl reprezintă menținerea ritmului accelerat de creștere prin atragerea de noi surse de finanțare. O sursă ar putea fi chiar listarea la bursă.

“Avem două surse posibile de creștere: fie investitorii privați, fie listare publică. Le analizăm pe amândouă. În cazul în care condițiile vor fi prielnice, vom prefera varianta de listare publică, în special pentru vizibilitatea și transparența câștigate în ochii clienților”, explică Cristian Logofătu.