Stiri: Retail

Black Friday 2018 cosmetice

Black Friday 2018: Reduceri la cosmetice

07.11.2018

Black Friday 2018 cosmetice. Nu mai puțin de 98.2% dintre români așteaptă reducerile pentru a cumpăra și produse de îngrijire și make-up, arată un studiu realizat de BottegaVerde.ro. Astfel, cosmeticele reprezintă o categorie pentru care sunt așteptate reduceri semnificative.

Majoritatea celor intervievați (57.5%) își doresc discount-uri cuprinse între 40-60%, însă un număr mare așteaptă Black Friday pentru a cumpăra cosmetice cu peste 60% mai ieftine.

Black Friday 2018 cosmetice. Românii preferă să economisească

Black Friday 2018 îi determină pe români să economisească în avans pentru a putea cumpăra produsele dorite, deși categoria Beauty nu este considerată în mod normal una de mare interes de Black Friday.

57.3% dintre participanții la studiul afirmă că au strâns bani în ultimele luni pentru a-și putea cumpăra cosmetice.

Jumătate dintre aceștia sunt de părere că wishlist-urile magazinelor online sunt cea mai bună formă de a-și organiza produsele dorite.

Black Friday 2018 cosmetice. Cadouri pentru prieteni și familie

În mijlocul reducerilor de Black Friday, românii se gândesc deja la cadourile pentru cei dragi. Cercetarea arată că 77% dintre respondenți spun că adaugă în coș și produse de îngrijire pentru prieteni și familie.

Black Friday 2018 cosmetice. Cele mai așteptate categorii sunt

  • produsele de make-up (35%)
  • cremele și loțiunile de corp (18.5%)
  • parfumurile (18.1%)
  • produse care tratează sau ameliorează probleme specifice ale pielii (10.1%)

”Faptul că economisesc timp și au acces la o gamă mai largă de produse în magazinele online se dovedesc în continuare a fi doi factori foarte importanți pentru români când vine vorba de cumpărăturile de Black Friday. Totuși, discount-urile oferite exclusiv online sunt considerate stimulul cel mai important pentru cumpărători – 65% dintre ei spun că e cel mai important lucru care îi determină să cumpere din magazine online de Black Friday”, conform studiului.

Black Friday 2018 cosmetice. Coșul mediu de cumpărături

Potrivit BottegaVerde.ro, cei mai mulți români plănuiesc să investească 100 – 200 lei în comenzile online de produse cosmetice (51.7%). Pe de altă parte, 14% afirmă că nu au o limită de buget pentru această categorie de produse. Ei sunt dispuși să cheltuiască cât este nevoie.

“Black Friday este un eveniment important pentru noi pentru că ne dorim să oferim clienților care apreciază de mulți ani produsele noastre, dar și celor care ne-au descoperit recent ocazia să se bucure de aromele preferate și să testeze produse noi. Categoria de cadouri este și ea una importantă și produsele în sine sunt alese de clienții noștri adesea pentru a fi oferite. Pe BottegaVerde.ro și în punctul nostru de vânzare din Promenada Mall București vom avea reduceri de până la 81% de Black Friday”, declară Alexandru Diaconu, Antreprenor – Bottega Verde România.

Citește și Black Friday 2018 România: Topul celor mai căutate produse