Stiri: Retail

Black Friday 2018 evoMAG.ro

Black Friday 2018 evoMAG.ro. Anunțul făcut de retailer

09.11.2018

Black Friday 2018 evoMAG.ro. În ultimii doi ani, numărul clienților care fac cumpărături în rate fără dobândă de pe evoMAG.ro s-a dublat. La ora actuală, procentul celor care accesează plata în rate pentru produsele retailerului a ajuns la 16%.

Avem de a face cu o tendință care se manifestă tot mai pregnant în ultima perioadă și care va atrage, în continuare, un număr și mai mare de doritori, ca urmare a ofertei în creștere de astfel de soluții de plată în rate direct la retailer, lansate de instituțiile bancare și nebancare.

Black Friday 2018 evoMAG.ro. Reduceri

Black Friday 2018, cel mai așteptat eveniment de cumpărături din an, a început pe 1 noiembrie la evoMAG. Campania continuă cu runda a doua de reduceri, în perioada 9 – 15 noiembrie. Aceste campanii promoționale constituie argumente puternice pentru care tot mai mulți români aleg plata în rate fără dobândă.

De la începutul reducerilor de Black Friday 2018, valoarea medie a comenzilor pe evoMAG și cumpărate în rate a urcat la peste 1.700 de lei. Nivelul este de aproape două ori și jumătate mai mare decât cel dintr-o perioadă obișnuită din an.

Black Friday 2018 evoMAG.ro. Plata în rate

Persoanele care aleg să opteze pentru achiziția produselor în rate fără dobândă preferă să plătească, în medie, în 12 rate.

Astfel, de Black Friday şi în ultima perioadă din an, când românii fac cele mai multe achiziții, crește și nevoia pentru diversitatea opțiunilor de plată.

De exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate în această perioadă pot fi plătite în:

 • 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania
 • 18 rate fără dobândă prin cardul BRD
 • pentru tranzacțiile de peste 200 de lei, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING
 • 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem
 • 6 rate fără dobândă prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank și Raiffeisen Bank.

Clienții retailerului pot beneficia de o reducere suplimentară de 100 lei la orice comandă mai mare de 2.500 de lei, dacă accesează un credit online de la TBI Credit.

Black Friday 2018 evoMAG.ro. Produse

În perioada 9 – 15 noiembrie, compania organizează a doua rundă de reduceri de Black Friday. EvoMAG a adăugat noi produse la promoție. Cei interesați vor putea cumpăra

 • smartphone-uri cu prețuri reduse la jumătate
 • televizoare 4K la prețuri mai mici cu 65%
 • laptopuri Asus, mai ieftine cu până la 1.300 de lei
 • scaune auto Britax pentru copii, la prețuri mai mici cu până la 600 de lei
 • hoverboard-uri cu 599 lei
 • produse de îngrijire personală Philips, la prețuri mai mici cu până la 55%.

Citește și Business (r)Evolution 2018: Cum transformă digitalizarea economia României?