Stiri: Retail

Black Friday 2018 Reduceri PenHouse

Black Friday 2018: Reduceri substanțiale la produsele vândute de PenHouse

14.11.2018

Black Friday 2018: Reduceri PenHouse. Black Friday 2018 aduce reduceri substanțiale la stilourile și pixurile premium și de lux Parker, Sheaffer și Cross. Promoțiile sunt de până la 95%. Astfel, PenHouse.ro, magazinul online al Consult Company, a anunțat că intră în campania de Black Friday 2018 cu reduceri importante la stilouri și pixuri premium și de lux.

PenHouse.ro este importator și distribuitor în România de instrumente de scris ale unora dintre cele mai renumite branduri la nivel global, precum Parker, Sheaffer și Cross.

Black Friday 2018: Reduceri PenHouse. Promoțiile încep pe 16 noiembrie

Startul reducerilor de Black Friday începe pe 16 noiembrie la miezul nopții. Per total, compania va oferi promoții masive la peste 15.000 de produse, până duminică, 18 noiembrie.

Black Friday 2018 este singura campanie promoțională din an organizată de Consult Company adresată clienților finali. Modelul de afaceri al companiei vizează importul și vânzarea en-gros a produselor prin parteneri revânzători, precum retaileri, rețele de librării și magazine de bijuterii.

Prin urmare, pentru trei 3 zile, clienții vor putea comanda direct de pe site-ul PenHouse.ro produse la prețuri reduse. În unele cazuri, reducerile sunt chiar și cu peste 12.000 de lei, cum este cazul stiloului din aur Parker Duofold Esparto Solid Gold Limited Edition ce poate fi cumpărat în Black Friday cu 25% reducere, la prețul de 37.252 lei.

Black Friday 2018: Reduceri PenHouse. Produse cu prețuri reduse

  • Stilourile Premier Titanium Edition, de la Parker, pot fi cumpărate cu 821 de lei, prețul fiind redus cu 50%.
  • Stilourile Parker Premier Soft Brown pot fi cumpărate cu 50% reducere, la prețul de 762 lei.

De reduceri de până la 95% beneficiază unele produse Sheaffer, cum este cazul pixurilor Legacy Heritage (Chase Palladium), care pot fi cumpărate de Black Friday la prețul de doar 80 de lei, față de 1.459 lei, cât costă la preț întreg.

Stilourile și pixurile produse de Cross pot fi achiziționate la ofertă de Black Friday, reducerile ajungând aici până la 50%.

Și instrumente de scris mai ieftine sunt la reduceri. Printre acestea se numără și produsele de la Paper Mate și Tombow, ce beneficiază de reduceri de până la 80%.

Citește și Economia României continuă să crească. Datele INS pentru ianuarie-septembrie 2018