Black Friday 2020 Altex

Black Friday 2020 Altex: Încep reducerile!

29.10.2020

Black Friday 2020 Altex. Retailerul a anunţat că începe promoţiile de Black Friday în toate magazinele Altex şi Media Galaxy, precum şi online. În condiţiile actuale, în care respectarea distanțării sociale este necesară, compania a extins perioada de campanie până la cinci săptămâni (29 octombrie – 2 decembrie), pentru ca toți clienții să se bucure mai mult timp de reduceri în deplină siguranță, offline și online.

Black Friday 2020 Altex. „Fii primul la oferte”

Cu mesajul ”Fii primul la oferte”, Altex a pregătit în cadrul campaniei de Black Friday reduceri chiar și de peste 50%, la toate categoriile de produse pe care retailer-ul le comercializează atât online, cât și în magazine (electrocasnice mici și mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice etc.).

Ce spune conducerea Altex?

„Trecem printr-o perioadă atipică, iar sănătatea și siguranța clienților si angajatilor noștri este prioritară. De aceea am decis ca anul acesta să desfășurăm promoțiile de Black Friday pe o perioadă mai lungă, pentru ca oamenii să aibă timp suficient să aleagă produsele de care au nevoie. Cu garanția că avem stocuri suficiente în magazine și depozite și o gamă variată de produse la reduceri mari, invităm clienții să intre pe site sau să vină în oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex și Media Galaxy din țară pentru a vedea, testa și alege produsul potrivit în siguranță. Clienții pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutăm, totodată, inițiativa retailerilor care, la rândul lor, au luat decizia, să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o perioadă de timp extinsă pentru cumpărături”, a declarat Raul Filip, Director Achiziții, Altex România.

Black Friday 2020 Altex. Produse

Cu toate că pandemia a avut un impact important la nivelul lanțurilor de aprovizionare externe, Altex depune toate eforturile pentru a asigura o bună disponibilitate de stocuri, chiar pe categorii de produse unde cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranziției la work from home și la școala online:

  • laptopuri
  • tablete
  • imprimante
  • monitoare
  • telefoane smart
  • rutere wireless
  • camere web

Citeşte şi dm drogerie markt devine membru AMRCR

 

 

Citiți și despre: