Stiri: Retail

Black Friday 2020 EuroGsm

Black Friday 2020 EuroGsm. Ce reduceri sunt anunţate?

11.11.2020

Black Friday 2020 EuroGsm. Magazinul online www.eurogsm.ro anunţă startul la Black Friday în data de 13 noiembrie 2020, la miezul nopții. Clienții sunt întâmpinați cu reduceri la smartphone-uri, accesorii și gadgeturi, dar și cu o serie de pachete de produse, la prețuri speciale. Pe lângă acestea, vor fi disponibile și oferte Flash Sale pentru cei mai rapizi cumpărători.

Black Friday 2020 EuroGsm. Smartphone-uri şi tablete

În cadrul campaniei de Black Friday, clienții vor putea beneficia de smartphone-uri cu prețuri de la 204.90 lei, tablete de la 199.90 lei, telefoane clasice de la 52.9 lei, căști Bluetooth de la 24.90 lei, smartwatch-uri și brățări fitness de la 49.9 lei, huse și folii de protecție de la doar 3.9 lei și multe alte oferte avantajoase.

Magazinul online va pune la dispoziție o gamă de combinații de produse precum:

  • tabletă + căști Bluetooth
  • smartphone + căști Bluetooth
  • smartphone + smartwatch
  • smartphone + boxă Bluetooth

Aceste pachete sunt special create pentru a veni în întâmpinarea clienților pentru o experiență smart cât mai completă, atât pentru muncă sau școală, cât și pentru distracție.

Black Friday 2020 EuroGsm. Flash Sale

Alături de super ofertele la toate categoriile de produse din site și de pachetele speciale, clienții vor găsi în cadrul campaniei de Black Friday EuroGsm și o serie de oferte Flash Sale, cu prețuri foarte mici la o selecție de produse. Aceste oferte vor fi disponibile într-un interval de timp limitat.

Intervalul va fi anunțat pentru fiecare produs în parte. Informațiile despre aceste oferte Flash Sale vor fi disponibile atât în newsletter, cât și pe paginile de social media. Aşadar, cei mai rapizi dintre clienți se pot bucura de prețurile promoționale.

Black Friday 2020 EuroGsm. Reducerile încep pe 13 noiembrie, la ora 00:00

Ofertele de Black Friday vor fi disponibile începând din 13 noiembrie ora 00.00.

În perioada 30 octombrie – 11 noiembrie, EuroGsm a derulat o campanie prin care abonații noi, pe lângă faptul că s-au înregistrat pentru a primi mai repede ofertele de Black Friday, au fost înscriși și într-o tombolă pentru 1 telefon iPhone SE (2020). Extragerea urmează să aibă loc în data de 12 noiembrie.

Ce spune directorul EuroGsm

“Anul acesta am conturat campania de Black Friday pentru a răspunde cât mai bine nevoilor actuale ale pieței. Într-o perioadă în care nevoia de comunicare la distanță este tot mai pregnantă, venim în întâmpinarea clienților noștri cu super oferte de Black Friday pentru orice buget și orice preferințe.

Astfel, ne-am dorit să oferim tuturor posibilitatea de a fi alături de cei dragi în fiecare moment, chiar dacă asta se întâmplă, în aceste vremuri, prin intermediul unui ecran de telefon sau tabletă. Am adaptat oferta noastră astfel încât să se plieze și pe provocările actuale ale activității profesionale sau școlare de la distanță. Iar pe lângă prețurile speciale la smartphone-uri, tablete, accesorii și gadgeturi, am creat și o serie de pachete de produse la prețuri avantajoase.

Avem convingerea că pentru cei care lucrează sau învață de acasă, aceste pachete sunt alegerea ideală pentru o experiență completă în sfera digitală”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al eurogsm.ro.

Citeşte şi Lensa deschide un nou magazin. Unde este situat?