Black Friday în Băneasa Shopping City: 90 de magazine oferă reduceri

17.11.2016

Peste 90 de magazine din centrul comercial Băneasa Shopping City organizează vineri, 25 noiembrie, campania promoţională de Black Friday cu reduceri remarcabile la produsele comercializate deaceste unităţi.

„Vineri, 25 noiembrie, în ziua originală de Black Friday, Băneasa Shopping City se deschide începând cu ora 09:00, astfel ai o oră în plus să-ți alegi pe îndelete produsele preferate din peste 90 de magazine. Profită din plin de reduceri pentru a-ți întregi garderoba cu ultimile piese vestimentare și accesoriile perfecte, în trend, pentru sezonul toamnă-iarnă”, au anunţat reprezentanţii centrului comercial.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele.

Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii), şi locul de joacă Grand Play, dedicat copiilor.