Stiri: Retail

Black Friday la Nissa. Primele cliente primesc un produs cadou

20.11.2015

Black Friday. Nissa anunţă lansarea campaniei de reduceri, aceasta fiind conform reprezentanţilor retailerului cea mai importantă zi de reduceri a anului. Anul trecut, în această perioadă, în magazinele NISSA au ajuns mii de cliente în căutarea produselor Nissa cu cel mai mic preţ şi cea mai mare reducere.

Pentru acest an, compania promitem mii de produse cu reduceri de până la -50%, iar surpriza anunţată de către Nissa pentru primele cliente care ajung în magazine este de una de proporţii, acestea primind un articol cadou.

Astfel, Afi Cotroceni are rezervate pentru clientele sale 50 de produse cadou, iar restul magazinelor NISSA câte 10 produse cadou.

Oferta NISSA cuprinde reduceri substanţiale la toate categoriile de produse, rochii de seară, rochii de zi, fuste, pantaloni, bluze, redingote şi accesorii.

„Dacă nu te-ai pregătit pentru perioada sărbătorilor cu rochia de revelion sau cadouri pentru cei dragi, Black Friday este cea mai bună oportunitate pentru ţine să faci economii în acest sfârşit de an. Chiar dacă porţi măsură 36 sau măsură 50 cu siguranţă îţi vei găsi ţinută perfectă la NISSA”, au afirmat reprezentanţii retailerului.