Slide

Stiri: Retail

Black Friday: Librărie.net estimează că va vinde 100.000 de cărți

18.11.2014

Librărie.net a anunţat că va desfășura Black Friday în perioada 19-23 noiembrie 2014, venind cu 50% reducere pentru cărți, conform listei de edituri confirmate. Retailerul online estimează că în această perioadă va vinde 100.000 de cărți, o cifră de 3 ori mai mare față de anul trecut când s-au înregistrat 30000 de cărți vândute.

„Oferta de Black Friday este o oportunitate unică, ea reprezentând un moment de vârf pentru iubitorii de carte. Vor fi selectate doar edituri pentru care această reducere reprezintă clar un avantaj pentru client”, au precizat reprezentanţii Librărie.net.

Cărțile de beletristică și pentru copii, cele mai căutate

În ceea ce priveşte gusturile în materie de lectură, aceştia au precizat că interesul general este îndreptat către cărțile de beletristică și cărți pentru copii. În plus, retailerul înregistrează de Black Friday un interes crescut și pentru jocuri și jucării, care au o reducere de cel puțin 20% în cazul unor dintre producători.

„Această ofertă va acționa doar în interesul clientului, fiind cea mai bună reducere din timpul anului pentru produsul respectiv. Oferta nu se va regăsi la nivelul acesta nici de Crăciun”, au continuat reprezentanţii retailerului.

De Black Friday, cei mai multi clienți sunt femei ca și în timpul anului (65%), în această perioadă promoțională existând o ușoară creștere în favoarea bărbaților. Ei îţi manifestă interesul pentru cartea tehnică sau enciclopedică, cărți mai scumpe în general, pentru care reducerile de Black Friday sunt substanțială.

Extinderea gamei de produse

Compania a mai anunţat că face pași importanți privind extinderea gamei de produse comercializate, în oferta recentă a librăriei, pe lângă jucării, filme și muzică regăsindu-se şi cadouri, antichități, decorațiuni etc.

De asemenea, oferta de papetărie a fost extinsă foarte mult, retailerul oferind nu doar o gamă variată de produse, dar și prețuri competitive.