Stiri: Retail

Black Friday. Mobexpert anunţă reduceri de până la 50%

18.11.2015

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni Mobexpert va oferi și anul acesta reduceri importante ȋn cadrul campaniei Black Friday. Astfel, în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, hipermagazinele Mobexpert ȋși așteaptă clienții cu reduceri de pȃnă la 50% pentru sute de produse de mobilier și decorațiuni, ȋn limita stocului disponibil. Pe lȃngă acestea, fiecare magazin pregătește clienților și alte oferte tentante.

„Black Friday devine o tradiție comercială, la care considerăm că trebuie să luăm parte. Şi anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la piesele de mobilier cât și la decorațiuni. Am pregătit o mai mare varietate de produse, dar și stocuri majorate și produse aflate în premieră în oferta magazinelor”, a declarat Dan Şucu, fondatorul Mobexpert.

Şi Mobexpert Outlet, conceptul de magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decorațiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepționale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, ȋn cele două magazine situate ȋn București.

„Şi la Mobexpert Outlet vor exista oferte de nerefuzat, atât în privința produselor cât și în cea a discounturilor. Ca noutate, ne așteptăm clienții și în outlet-ul deschis recent, situat lângă magazinul Mobexpert de pe Şoseaua Vergului” a declarat Dan Şucu.