Black Friday mobila

Black Friday mobilă. Promoții la Kika!

08.11.2019

Black Friday mobilă. Kika, unul dintre cei mari cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni, anunță că lansează reducerile de Black Friday. Promoțiile ajung la 55% și se aplică la peste 400 de articole. Oferta este valabilă în magazinele din Bucureşti Militari și Pallady. O parte din produsele selecţionate sunt disponibile şi online, pe kika.ro.

Black Friday mobilă. Produse la reducere

Ofertele de Black Friday la Kika sunt valabile în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie. Reducerile sunt disponibile la:

  • articole de mobilier
  • corpuri de iluminat
  • decorațiuni
  • perdele
  • metraje

Black Friday mobilă. Stocuri

În magazinele din Militari și Pallady, majoritatea produselor vor putea fi comandate la preț redus chiar și după epuizarea stocului. Așadar, cei care își doresc un obiect aflat în promoția Black Friday, dar nu mai este disponibil în depozitul local, îl pot cumpăra la preț redus, până la data de 1 decembrie. După aceea, produsul urmează să fie livrat din depozitele externe.

Printre produsele care vor avea prețuri reduse de Black Friday se numără: canapeaua „Greta”, diponibilă în două variante de culoare – preț Black Friday 599 lei, reducere 40%; colțarul „Smile”, patru variante de culoare, cu funcție pat și ladă – preț Black Friday 1.599 lei, reducere 50%; fotoliul „Scotty”, disponibil în șapte variante de culoare – preț Black Friday 499 lei, reducere 28%.

O altă categorie de produse apreciate este cea a dormitoarelor. În oferta companiei de Black Friday intră atât dulapuri cu uși culisante, paturi tapițate, saltele premium, dar și dormitoare set cum ar fi „Barcelona”, mobilier fabricat în Germania, ce include dulap cu uşi culisante, cadru de pat şi două noptiere. În perioada Black Friday, acesta va fi disponibil la 1.679 lei, preț redus cu 30%.

Black Friday mobilă. Reduceri de weekend

Pe lângă piesele de mobilier și decorațiunile aflate în promoția de Black Friday, Kika așteaptă clienţii şi cu reduceri de weekend. Astfel, cei care nu își regăsesc obiectele preferate pe lista reducerilor din timpul săptămânii, pot urmări pe site-ul Kika ofertele de weekend.

Ce spune conducerea Kika?

„În oferta Kika de Black Friday am inclus produse din toate categoriile de mobilier şi decoraţiuni, astfel încât cei care vor să își reamenajeze casa să găsească ceva pe placul lor, la un preț atractiv. Suntem încântați să oferim românilor poate cea mai variată gamă de produse de mobilier și decorațiuni de pe piață. Avem peste 100 de modele de canapele și colțare expuse în magazine, de la cele clasice cu spații de depozitare sau extensibile, la canapele și colțare cu sisteme audio încorporate și sisteme de încărcare wireless pentru telefonul mobil. În plus, cei care doresc au posibilitatea să le personalizeze, alegând dintr-o gamă largă de culori și materiale, pot să modifice dimensiunile sau să adauge tetiere sau cotiere reglabile”, declară Ruxandra Apostolică, Marketing Manager Kika Romania

Black Friday mobilă. Produse în rate

Cei care doresc vor putea cumpăra produsele preferate în rate, sistem asigurat de companie prin partenerii săi. În perioada Black Friday, clienții Kika vor putea opta pentru plata în 18 rate a produselor cumpărate.

Pentru clienţii magazinelor din Bucureşti, retailerul pune la dispoziție și servicii de livrare, montaj, măsurători, planificare 3D pentru bucătării și dressinguri sau preluare de mobilier vechi, alături de consilierea profesională asigurată de echipa de vânzări a retailerului.

Citește și Începerea producției de PIRANHA 5 în România

 

 

 

Citiți și despre: