Slide

Stiri: Companii

Black Friday: Perfect Tour anunţă reduceri de până la 62%

27.11.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 9 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Agenţia de turism Perfect Tour a anunțat că mâine, 28 octombrie, dă startul reducerilor de Black Friday. Astfel, în intervalul 28 -30 noiembrie, pasionații de călătorii își pot rezerva vacanța dorită, profitând de discount-uri de până la 62%.

„Anul acesta, unii jucători au «furat» startul, organizând Black Friday cu o săptămână mai devreme. Perfect Tour respectă tradiția și pornește nebunia vacanţelor de vis la tarife reduse imediat după Ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day). Timp de 3 zile, pasionații de călătorii și vânătorii de reduceri, aflați în căutarea unei destinații, vor avea timp pentru a-și achiziționa vacanța la tarife imbatabile. Discount-urile Perfect Tour ajung până la 62%, fiind cele mai mari din turism. Iar paleta de oferte speciale poate satisface toate gusturile, incluzând de la un Crăciun magic în Laponia, vacanțe la schi sau pentru petrecerea sărbătorilor, până la croaziere de vis, destinații exotice și experiențe unice în lumea desenelor animate de la Disneyland Paris”, a afirmat Răzvan Scaesteanu, PR Manager al Perfect Tour.

Cea mai mare reducere, de 62%, este destinată celor care visează la o vacanță în „emiratul superlativelor”, Dubai, Perfect Tour reducând tariful de cazare de la 424 la 185 euro/ persoană/ noapte, demipensiune.

În plus, vacanța magică la Disneyland Paris, singurul loc în care visele prind viață, poate fi rezervată cu un discount important: părinții pot rezervă un pachet de 4 nopți de cazare cu până la 55% reducere. Copiii sub 7 ani călătoresc, stau și se distrează gratis la Disneyland Paris, părinții trebuind să plătească doar taxele de aeroport.

Nici Crăciunul în Laponia nu a scăpat de reduceri.Toți cei care visează la un Crăciun în „Ţara Moşului” pot achiziționa un astfel de pachet magic cu un discount de până la 105 euro/adult, în limită locurilor disponibile.

Şi amatorii de aventură și istorie pot profita de reduceri, acestea ajungând până la 100 euro/persoană pentru Circuitele Explore (Japonia, India, Peru, Tunisia, Măroc, Iordania şi Israel).

De promoţii se pot bucura şi iubitorii sporturilor de iarnă. Vacanțele la schi în Bulgaria, Austria, Elveția, Franţa şi Italia fiind și ele supuse unor reduceri substanțiale.

Tot de Black Friday, ofertele de Revelion în destinații exotice sunt reduse cu până la 150 euro/persoană, vacanțele în capitalele europene, cu până la 133 euro/persoană, vacanțele de vară pe litoralul bulgăresc, cu până la 32%, iar sejururile exotice, cu 7%.