Stiri: Retail

Black Friday: Praktiker anunţă reduceri de până la 50%

19.11.2015

Praktiker România anunţă de Black Friday reduceri semnificative pentru piaţa de brico-retail. Astfel, începând cu data de 20 noiembrie, profesioniştii sau iubitorii de DIY vor putea beneficia de reduceri de până la 50%, în toate magazinele Praktiker din ţară. Campania va fi valabilă în limita stocului disponibil.

Discounturile se aplică la toate categoriile de produse oferite de Praktiker de la grădină, decoraţiuni, produse pentru amenajări interioare sau exterioare până la obiecte sanitare, mobilă, electrocasnice şi materiale de construcţii.

Campania de Black Friday se desfăşoară, de asemenea, pe diverse canale media, de la TV, radio, la semnalizare specială în magazine. Produsele la reduceri vor fi poziţionate pe aleea principală a magazinelor, cât mai vizibil pentru clienţii care vor veni în magazin.

„Praktiker România derulează lunar campanii promoţionale, dar Black Friday aduce reduceri semnificative pentru piaţa pe care activăm noi. În funcţie de nevoile clienţilor noştri, am redus preţurile cu până la 50%, vizate fiind unele dintre cele mai solicitate produse precum uneltele, decoraţiunile, materialele de construcţii şi de grădina. Campania începe pe 20 noiembrie şi este valabilă în limita stocului disponibil. Ne aşteptăm la vânzări mari în ziua lansării, motiv pentru care venim în întâmpinarea clienţilor care doresc să beneficieze de reduceri cu un program prelungit”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În plus, retailerul a anunţat că, în data de 20 noiembrie, programul celor 28 de magazine Praktiker va fi prelungit până la ora 22:00, cu deschidere de la ora 8:30.