Stiri: Retail

Black Friday: QuickMobile anunţă reduceri de până la 50%

19.11.2014

QuickMobile a anunţat că participă, în perioada 21 – 24 noiembrie, în cursa de Black Friday, oferind reduceri de până la 50% pentru telefoane mobile, tablete, gadget-uri, accesorii și branduri de lux.

În plus, clienții companiei care aleg serviciile premium Garanție Express vor beneficia, cu această ocazie, de o reducere de 70%.

Oferta de Black Friday va fi disponibilă atât în magazinul online cât și în cele 14 showroom-uri din România și va include, în total, peste 2.000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse și pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete și branduri de lux, și pot ajunge până la 25% pentru gadget-uri și chiar 50%, în cazul accesoriilor.

Astfel, printre produsele incluse în ofertă se numără telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la prețul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei și Tableta LG G Pad wifi de 8.3″, disponibilă la 699,9 lei, preț redus de la 1.199,9 lei. Vedeta campaniei va fi însă tableta iPad Air 64GB wifi, cu un preț redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei.

De asemenea, există anumite produse în campanie care sunt reduse cu până la 50%, cum este cazul căștilor audio Beats sau a bateriilor externe Mophie, sub formă de husă, care pe lângă o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigură și un spațiu de stocare suplimentar, de 32GB.

„Și în acest an dorim să oferim clienților noștri reduceri substanțiale și o experiență de shopping similară cu cea întâlnită la marii retaileri internaționali. Pentru ca ediția Black Friday din acest an să decurgă fără probleme, echipa QuickMobile a beneficiat de training-uri în Statele Unite, am derulat importante investiții în infrastructură, dar – mai ales – am suplimentat stocurile la toate categoriile de produse”, a declarat Tudor Țiboc, director general QuickMobile.

Reprezentantul QuickMobile estimează, pentru ediția din acest an, un trafic pe site de peste 1 milion de vizitatori, dublu comparativ cu numărul înregistrat la ediția precedentă de Black Friday.