Slide

Stiri: Retail

Obligatiuni Elefant Online

Black Friday: Reduceri de 40% – 80% la peste 200.000 de produse pe elefant.ro

18.11.2014

Cu ocazia Black Friday, elefant.ro oferă reduceri între 40% și 80% la peste 200.000 de produse, din categoriile de pe site, de la genți și parfumuri, la produse de decorațiuni interioare, vestimentație, produse de îngrijire atât pentru copii, cât și pentru femei și bărbați, telefoane, laptopuri, tablete, jucării și cărți.

“Toate produsele vor fi livrate din stocurile aflate în noul depozit de peste 3.000 metri pătrați al elefant.ro, în maximum o săptămână de la comandă, chiar și în cazul în care volumul de cereri va depăși așteptările”, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Anul trecut, de Black Friday, pe elefant.ro au fost vândute peste 100.000 de produse la reducere.

“În acest an ne dorim vânzări mult mai mari. Ne așteptăm ca Black Friday să genereze un volum de vânzări similar cu cel din una-două luni de activitate normală. Estimăm că datorită Black Friday, în noiembrie vom avea un volum de peste 200.000 de tranzacții”, precizează Dan Vidrașcu.

elefant.ro investește permanent în dezvoltarea platformei, a serviciilor dedicate clienților, în logistică, dar și în parteneriate cu branduri mari care să ofere cumpărătorilor cele mai bune propuneri comerciale.

“Investiția în elefant.ro este una continuă pentru că în fiecare zi principalul nostru obiectiv este să oferim clienților cele mai bune servicii și o experiență care să îi facă să revină cu plăcere la noi în magazin. Imediat după Black Friday 2013 am început investiția în infrastructură pregătind odată cu diversificarea elefant.ro și momentul Black Friday din acest an.” adaugă Dan Vidrașcu.