Stiri: Companii

Black Friday: Reduceri de până la 50% la Târgul de Turism Touristica

18.11.2015

Companiile din domeniul turismului, din țară și străinătate, se vor întrece în prețuri reduse pentru vizitatorii celei de –a 13 – a ediții a Târgului de Turism Touristica. Evenimentul va avea loc în acest weekend, în 20-22 noiembrie la Polus Center Cluj. Cei interesaţi pot face rezervări pe loc, cu doar 50 lei avans, reducerile la vacanţe ajungând până la 50 %.

Tot la târgul de turism va fi lansată şi ultimele noutăţi. Astfel, pentru chartele din 2016 este disponibilă plecarea spre Santorini, cea mai fotografiată insulă din Grecia. Prețurile încep de la 332 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți cu mic-dejun inclus.

“Vacanțele all inclusive rămân alegerea ideală pentru familiile cu copii. Ofertele cele mai generoase vin pentru rezervările la resorturilor din Turcia unde copiii beneficiază de cazare gratuită”, au afirmat reprezentanţii Touristica. Astfel, pentru un loc în cameră dublă la un hotel de 4 stele în Kusadasi, timp de 7 nopți în regim all inclusive, oferta tarifată pornește de la 340 euro.

În plus, vacanța pentru cei mici nu înseamnă doar plimbări cu sania sau castele de nisip pe plajă. Părinții pot să-și îndrume copiii spre activități instruite în școlile de ski de la Cavnic, Șuior sau chiar Austria, printre expozanții Touristica, regăsindu-se şi reprezentanți ai școlilor de ski și scuba diving.

Nici reducerile pentru destinațiile de weekend din Ungaria nu se lasă mai prejos. Hajduszoboszlo, Gyula și Debrecen rămân în preferințele românilor care aleg distracția la aquaparkuri, băi termale, spa și se bucură de gastronomia specifică locului.

Pe lângă toate aceste, alte sute destinații vor fi promovate la cea de-a 13-a ediție a Târgului de Turism Touristica, eveniment organizat de Libero Events.