Stiri: Retail

Black Friday: Vânzări impresionante pentru Vola.ro

21.11.2016

De  Black Friday, Vola.ro a înregistrat 1 milion de căutări de bilete de avion şi vacanţe. Totodată, valoarea vânzărilor brute înregistrate de Vola.ro a depăşit 1 milion de euro. Agenția de turism online a pornit reducerile la ora 8:01, iar în primele 15 minute erau deja înregistrate peste 900 de cereri de rezervare pentru bilete de avion şi pachete turistice, adică, în medie, o cerere pe secundă.

De asemenea, conform companiei, per total, 170.000 de călători au accesat site-ul Vola.ro într-un interval de 24 de ore, generând 270.000 de vizite pe site-ul agenţiei şi 1,4 milioane de pagini vizitate.

Agenția a primit cereri pentru peste 4.700 de pachete turistice şi bilete de avion. În cazul pachetelor turistice, numărul a fost de 50 de ori mai mare faţă de o zi obişnuită, fiind disponibile la ofertă peste 600 de pachete şi bilete de avion. În plus, pentru anul viitor, Vola îşi propune cel puţin să dubleze această cifră, dat fiind interesul mare al românilor pentru călătorii.

”Românii şi-au alocat buget şi pentru vacanţe de Black Friday şi au preferat să îşi planifice călătoria în gaşcă. Cea mai mare tranzacţie cu bilete de avion de pe Vola.ro de Black Friday a fost de 3.063 euro pentru 27 de persoane”, conform reprezentanților agenției.

Clienţii au achiziționat city break-uri la Roma şi Praga, precum şi vacanţe pentru vara anului 2017 în Skiathos (Grecia), Kemer (Turcia) şi Silema (Malta) sau bilete de avion în special către destinaţii din Europa.

În ceea ce privește bilete de avion, cele mai căutate destinaţii au fost Roma, Madrid, Berlin, Bruxelles şi Londra. Cel mai ieftin bilet de avion cumpărat vineri a fost de 1 euro, pe ruta Timişoara – Milano, iar cel mai scump bilet de avion a fost de 1530 euro (destinaţia Bali).

“Doresc să mulţumesc deopotrivă angajaţilor pentru munca exemplară de ieri, clienţilor pentru încredere şi pentru că ne urmăresc site-ul în număr atât de mare, dar şi tuturor celor care au scris în permanentă şi au informat opinia publică despre interesul tot mai mare al românilor pentru călătorii. Mă înclin în faţa tuturor, iar la anul sigur vom fi chiar mai buni!”, a spus Daniel Truică, Director General Vola.ro.