Stiri: Retail

Black Friday: Vivre.ro estimează vânzări de 2,5 milioane lei

20.11.2014

Anul acesta, Vivre.ro, retailerul online de produse de casă și grădină, organizează două campanii de Black Friday. Acestea se vor desfășura în următoarele două week-enduri ale lunii noiembrie. Early Black Friday va avea loc între 21 şi 24 noiembrie și Black Friday, între 28 noiembrie și 1 decembrie, ambele campanii de reduceri urmând sa înceapă vinerea la ora 10:00 AM și se vor încheia lunea la ora 10:00 AM.

„Faţă de o perioadă obișnuită, ne așteptăm la o triplare a vânzărilor, și estimăm un volum de peste 2,5 milioane de lei în ambele campanii. Am pregătit pentru aceste ocazii o ofertă generoasă, iar produsele pe care le vom oferi în aceste două weekend-uri sunt dintre cele mai căutate și apreciate de clienții Vivre”, a spus Monica Cadogan, CEO Vivre.

Reducerile oferite de companie vor ajunge până la 80% și se vor aplica la toate obiectele de mobilier, decorațiuni, textile, accesorii și produse de bucătărie.

Astfel, cumpărătorii au acces la peste 3000 de produse, provenind de la minim 50 de furnizori, clienţii putând achiziționa produse pentru casă care sunt disponibile în ţara noastră doar pe Vivre.ro.