Apartamente de vanzare 2021

Black Weekend la Storia.ro: Reduceri importante la apartamente

16.11.2016

Storia.ro, site-ul de imobiliare deţinut de OLX, anunță lansarea campaniei Black Weekend, care va dura trei zile şi care va aduce reduceri de până la 25% la proprietăți din toate regiunile țării. Astfel, în perioada 18-20 noiembrie, pe pagina blackfriday.storia.ro cumpărătorii vor găsi peste 100 de oferte, cu reduceri cuprinse între 5% și 25%.

Cumpărătorii interesați de achiziția unei noi locuințe pot vizualiza anunțuri de vânzare sau închiriere pentru apartamente, case sau chiar și proprietăți mai mari precum terenuri sau spații comerciale. În total, valoarea cumulată a reducerilor prezentate pe site cu ocazia weekend-ului de Black Friday este de aproximativ 400.000 euro, iar cel mai mare discount înregistrat pentru o proprietate se ridică la valoarea de 31.000 de euro.

”Suntem încrezători că, deși Storia.ro se află la prima ediție, anunțurile pe care le aducem clienților din România de la proprietari, agenții sau dezvoltatori sunt extrem de tentante. Black Friday este un fenomen, dar încercăm să privim dincolo de o sărbătoare a prețurilor mici și să le oferim utilizatorilor noștri o oportunitate reală de a achiziționa o casă la cele mai competitive prețuri din piață”, a afirmat Sorin Bălan, Head of Imobiliare pe OLX și Storia.ro.

Pentru a beneficia de oferta promoţională, doritorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli: să își aleagă anunțul dorit, să contacteze agenția imobiliară sau dezvoltatorul și să solicite o vizită și o discuție mai detaliată asupra ofertei prezentate.

Până pe 18 noiembrie, cumpărătorii se pot înscrie pe site-ul campaniei pentru a primi alerte prin e-mail și SMS imediat ce începe campania. Ofertele vor fi publicate vineri, începând cu ora 9.00, și vor putea fi accesate de clienți până duminică, 20 noiembrie, la ora 24:00.