Slide

Stiri: Logistica

Blue Air a inaugurat o nouă rută: București – Liverpool

16.12.2014

Blue Air a inaugurat ieri zborul direct București – Liverpool și retur cu 3 frecvențe pe săptămână, prim zbor care a înregistrat un grad de ocupare încurajator, atingând media altor rute ale companiei deja consacrate.

Managementul companiei a fost întâmpinat de către oficialii Aeroportului Internațional Liverpool John Lennon, reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri din regiune, precum și membrii ai Oficiului de Turism regional.

Pasagerii primei rute s-au bucurat de deja tradiționala arcadă formată din două tunuri de apă ale Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul aeroportului, acțiune ce simbolizează „botezul” noi curse și au primit informații turistice ale orașului Liverpool și împrejurimi.

„Festivităţile care au avut loc în cadrul aeroportului marchează doar începutul unui parteneriat de lungă durată. De asemenea, suntem foarte onorați că la acest eveniment s-au alăturat și oficiali ai mediului de afaceri și de turism din regiune, astfel încât Blue Air să simtă întregul nostru sprijin pentru dezvoltarea acestei noi rute”, a spus Andrew Cornish, directorul general al Aeroportului Internațional Liverpool John Lennon.

Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air, a afirmat că inaugurară noi rute este rezultatul unei bune colaborări dintre Blue Air și Aeroportul Internațional Liverpool John Lennon.

 „Pasagerii care călătoresc în interes de afaceri sau turistic, se vor bucura de beneficiile și confortul unei conexiuni directe care leagă nord-vestul Angliei (inclusiv Manchester ) de România. Scurtarea timpului de călătorie de la Liverpool la București și Bacău, reprezintă baza dezvoltării legăturilor economice, sociale și culturale dintre aceste regiuni”, a completat acesta.