Stiri: Logistica

Blue Air

Blue Air anunţă o decizie importantă

12.08.2020

Blue Air a anunţat că îşi extinde operaţiunile în Italia. Compania va aloca o aeronavă suplimentară bazei sale din Torino, începând cu septembrie 2020. În plus, operatorul aerian va introduce trei noi rute de la Torino şi va creşte frecvenţele de zbor curente pe rutele interne din Italia.

Este vorba de două zboruri zilnice către Catania, un zbor zilnic către Lamezia Terme şi zboruri noi către Bari (Nou) şi Cagliari (Nou). Acestea se adaugă rutelor existente – Napoli, Alghero şi Trapani.

Începând cu 1 octombrie, compania va relua cursele pe ruta Bacău-Torino, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare efectuate la Aeroportul Internaţional Bacău.

Blue Air. Opt destinaţii

De asemenea, compania aeriană va zbura spre opt destinaţii din/către baza sa din Torino, conform următorului program:

  • Torino – Catania 13 zboruri/săptămână
  • Torino – Lamezia 7 zboruri/săptămână
  • Torino – Bari 6 zboruri/săptămână
  • Torino – Cagliari 4 zboruri/săptămână
  • Torino – Napoli 4 zboruri/săptămână
  • Torino – Alghero 3 zboruri/săptămână
  • Torino – Trapani 2 zboruri/săptămână
  • Torino – Bacău 3 zboruri/săptămână

Aceste curse vor fi disponibile de la 1 octombrie.

Ce spune CEO-ul Blue Air

„Suntem bucuroşi să anunţăm extinderea operaţiunilor noastre din Torino, pentru a oferi o conectivitate din ce în ce mai bună între regiunile cheie din Italia. Începând din 2015, Blue Air a investit continuu pe piaţa din Torino, realizând o creştere durabilă a bazei sale de clienţi şi a expertizei locale. Alocând două aeronave la baza noastră din Torino, vom introduce noi rute şi vom suplimenta orarul de zbor către cele mai căutate destinaţii din Italia. Italia este o piaţă esenţială pentru noi, iar Blue Air îşi reafirmă angajamentul faţă de călătorii italieni, adaptându-se rapid la cererea în creştere pentru conectivitate internă şi oferind servicii de cea mai bună calitate la preţuri scăzute. Totodată, răspundem cererii mari de conexiune regională între Moldova şi Nordul Italiei prin reintroducerea rutei Bacău -Torino de la 1 octombrie”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Citeşte şi Rezultate Miele 2020. Afacerile companiei, în creştere