Stiri: Logistica

Blue Air introduce două zboruri zilnice Bucureşti – Cluj Napoca

14.04.2016

Începând cu 30 octombrie, Blue Air măreşte frecvenţa zborurilor pe ruta internă Bucureşti – Cluj Napoca – Bucureşti ca urmare a cererii ridicate pe acest segment, introducând două zboruri zilnice pe această rută.

„Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp după introducerea zborurilor între Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, în principiu datorită condiţiilor excelente de transport, dar şi a preţurilor foarte accesibile. Acest lucru este uşor vizibil dacă analizăm performanţele competiţiei directe, care au rămas excelente. Trăim în era vitezei, toată lumea îşi doreşte să parcurgă o distanţă de 400-500 km în cel mai scurt timp. Blue Air face posibil acest lucru, astfel că pasagerii vor putea alege unul dintre cele două zboruri zilnice între Bucureşti şi Cluj-Napoca, dimineaţă sau seară, şi vor beneficia că şi până acum de un zbor confortabil, în siguranţă şi cu o durata redusă de zbor”, a afirmat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei, preţ ce include gratuit un bagaj de mâna în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului.