Stiri: Logistica

Blue Air introduce trei noi rute, din Iaşi

17.07.2015

După lansarea cursei interne Bucureşti – Iaşi, Blue Air anunţă introducerea a trei noi rute externe cu plecare din Iaşi, respectiv Roma, Paris şi Londra. Biletele de avion sunt disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 32.90 euro.

Aeroportul Internaţional Iaşi reprezintă a cincea baza operaţională a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstrează încrederea pe care o avem în potenţialul de dezvoltare din această regiune.

„Blue Air a fost înfiinţată cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor românilor şi să aducă Europa mai aproape de principalele oraşe din România, misiune pe care o avem şi astăzi la mai mult de 10 ani de la înfiinţare”, a afirmat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Cursele spre Londra şi Paris se vor bucura de 2 frecvenţe pe săptămâna, iar cursa la Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015.

„Oriunde în lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezintă un reper de evoluţie‎ pentru că, în cele din urmă, consumatorii de transport aerian migrează spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Însă, privim ca reuşită primordială conectarea directă a Iaşului de o nouă destinaţie, Paris. Această a fost poate cea mai aşteptată destinaţie, de către toate mediile socio-economice. Lucrurile capătă o altă turnură prin intoducerea acestei noi destinaţii premium, Aeroportul Iaşi dovedindu-şi încă o dată importanţa atât în raport cu alte aeroporturi regionale cât şi pentru comunitatea noastră”. a declarat Marius Bodea, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi.