Stiri: Logistica

Concordat preventiv Blue Air. 

Blue Air lansează o nouă rută Bucureşti – Tel Aviv

17.01.2017

Compania aeriană Blue Air a anunţat operarea rutei Bucureşti – Tel Aviv cu trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, joi şi duminică, crescând astfel numărul destinaţiilor disponibile cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni), baza operaţională principală a operatorului aerian. Astfel, compania ajunge la 33 de destinaţii deservite direct din Bucureşti, din totalul de 97 de rute oferite în 2017.

„Ne bucurăm enorm că începând de astăzi oferim pasagerilor noştri posibilitatea de a călători direct către Tel Aviv, un oraş modern, cosmopolit şi vibrant, care oferă o vreme prielnică indiferent de sezon. Datorită orarului de zbor foarte potrivit, dar şi a formalităţilor simple de călătorie, ruta se adresează atât oamenilor de afaceri, turiştilor de week-end, cât şi celor care merg în pelerinaj”, a afirmat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiţii optime pe ruta Bucureşti – Tel Aviv la bordul aeronavelor Boeing 737, beneficiind de siguranţă, confort sporit şi tarife începând de la 34.95 euro (preţ pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).