Stiri: Logistica

Orar vara Blue Air

Blue Air lansează o nouă rută Iaşi – Munchen

24.03.2017

Compania aeriană Blue Air lansează o nouă rută din Iaşi, către Munchen. Zborurile se vor opera cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de marţi, joi şi duminică, începând cu 15 iunie 2017. Astfel, compania va lansa un total de şase rute noi din baza operaţională de la Iaşi în această vară (Florenţa, Glasgow, Milano, Munchen, Torino, Valencia).

„Blue Air se dezvoltă constant în ultimii ani, ajungând să ofere o reţea de peste 100 de rute, operate din 8 baze, cu o flotă care va ajunge în această vară să fie formată din 30 de aeronave Boeing 737. 5 milioane de pasageri vor călători anul acesta cu Blue Air şi vor beneficia de zboruri confortabile, sigure, la cele mai avantajoase preţuri. Ne bucurăm să putem sprijini dezvoltarea economică a oraşului Iaşi prin introducerea noilor rute ce vor susţine mediul de afaceri, turismul local şi comunităţile de români care trăiesc în străinătate”, a spus Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiţii optime pe noua rută Iaşi – Munchen, beneficiind de tarife începând de la 36.95 euro (preţ pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile partenere.

„Dinamica dezvoltării Aeroportului Internaţional Iaşi a trecut deja într-o nouă etapă şi a făcut posibilă conectarea Iaşului, a comunităţii locale şi regionale, cu oraşe europene importante. Munchen este o destinaţie extrem de solicitată de mediul de afaceri din oraşul nostru şi foarte importantă pentru orizontul investiţiilor străine în Iaşi şi Moldova. Germania este motorul economic al Europei, iar aeroportul principal deserveşte cea mai bogată zonă din această ţară. În acest moment, investitori, reprezentanţi ai diverse companii germane pot călători mai facil spre Iaşi, prospectează zona şi îşi deschid afaceri aici. Mulţumim partenerului nostru Blue Air pentru suportul oferit şi încrederea în potenţialul de dezvoltare a Iaşului”, a declarat conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi.