Stiri: Logistica

Reluare zboruri Blue Air 2020. 

Blue Air lansează o nouă rută

18.07.2017

Compania aeriană Blue Air îşi dezvoltă operaţiunile pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj prin deschiderea rutei Cluj-Napoca – Tel Aviv. Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în zilele de luni şi joi, începând cu 19 octombrie 2017.

„Zborurile operate de Blue Air către Tel Aviv sunt un real succes, cererea pe piaţă fiind foarte mare. Cu această nouă rută vom aduce mai aproape Cluj-Napoca de cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii, dar şi de un oraș modern, cu mult soare şi peste 15 km de plaje. Orarul a fost special creat pentru a răspunde atât nevoilor turiştilor de week-end, cât şi pentru pelerinaj, iar preţurile biletelor sunt cele mai avantajoase. Mulţumim Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru buna colaborare în vederea identificării şi susţinerii noilor rute pe care Blue Air le-a deschis și pe care compania le are în vedere în viitorul apropiat la Cluj-Napoca”, a afirmat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiţii optime pe noua rută Cluj-Napoca – Tel Aviv, beneficiind de siguranţă, confort sporit şi tarife începând de la 37.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile partenere.