Stiri: Companii

Blue Air reintroduce ruta Bucureşti – Torino

28.07.2014

Compania aeriană, Blue Air, a anunţat că va redeschide, începând cu data de 30 septembrie, ruta București – Torino (Cuneo). Această rută va avea două frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de marți și sâmbătă.

Bilețele de avion pot fi cumpărate online pe site-ul companiei, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agenții partenere din țară și străinătate, preţurile începând de la 27,99 euro pe segment de zbor.

“Blue Air analizează în permanență solicitările primite din partea pasagerilor și din acest motiv am reintrodus ruta București – Torino și retur, ce în prezent este operată doar din Bacău. Mai mult, pasagerii care își vor cumpără bilelete de avion pe această nouă rută vor avea un bagaj de cală gratuit în limită a 32 de kg, pentru bilețele achiziționate până pe 30 septembrie, cu perioadă de călătorie până la sfârșitul orarului de iarnă 2014/ 2015”, a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Blue Air operează în Italia 9 alte rute: din București, către Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma și retur şi din Bacău, către Bologna, Milano, Roma, Torino și retur.