Stiri: Logistica

Conditii calatorie Cehia

Blue Air și Lidl Tour lansează un zbor direct București – Marrakech

02.08.2018

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească și Lidl Tour, magazinul online cu vacanțe, le oferă turiștilor români zboruri directe București – Marrakech. Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul Blue Air, iar pe site-ul Lidl Tour, cei interesați de o vacanță în Maroc pot achiziționa diferite pachete turistice cu zbor direct. Zborurile București – Marrakech încep pe 3 noiembrie și se vor desfășura, în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.

Pentru români, Marrakech a fost o destinație exotică dorită, dar lipsa opțiunilor de zbor directe a descurajat mulți turiști să descopere ”capitala turistică” și fosta capitală imperială a Marocului. Prin parteneriatul dintre Blue Air și Lidl Tour, turiștii se pot bucura acum de zboruri directe între București și Orașul Roșu.

“Marrakech este unul dintre cele mai populare orașe turistice din Maroc și ne bucurăm să oferim această destinație vibrantă clienților noștri, în parteneriat cu Lidl Tour. Fiind unul dintre centrele economice ale țării, există un potențial imens în Marrakech, atât în ceea ceea ce privește călătoriile turistice, cât și cele de afaceri, și suntem încântați să adăugăm în oferta noastră zborul direct București – Marrakech. Avem încrederea că va fi foarte bine primit de turiștii români”, a afirmat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Una dintre cele mai interesante destinații din afara Europei, Marrakech este un amestec incitant de istorie, cultură, tradiție și o energie specială care trebuie să fie experimentată pentru a fi înțeleasă. Până și celebrul creator de modă Yves Saint Laurent a fost fermecat de exotismul orașului, declarând că Marrakech l-a învățat totul despre culoare.

La rândul său Frank Wagner, CEO Lidl România a declarat:“În luna iunie aniversam doi ani de prezență Lidl Tour pe piața românească prin lansarea, în parteneriat cu agenția Karpaten, a primelor pachete turistice din România cu zbor direct București-Marrakech, oferindu-le astfel românilor 4 variante de vacanță în surprinzătorul Maroc. Acum, datorită parteneriatului cu Blue Air, ne propunem să îi aducem mai aproape de această destinație minunată și pe cei care își doresc vacanțe do-it-yourslef, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa doar bilete de avion”.

Pe lângă Orașul Roșu mai poți explora Sahara, te poți relaxa pe plajele exotice de la Agadir, ori poți face un tur al celebrelor Orașe imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca. Cu o arhitectură fascinantă, peisaje ce îmbină plaje cu nisip fin și deșerturi aride, bazare ce freamătă în agitația urbană și specialități culinare cu arome exotice – iată combinația fermecătoare pe care o vei trăi în Maroc, cu zborurile directe oferite de Blue Air și Lidl Tour.