Stiri: Retail

Blugento se oferă să realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF

01.09.2016

O companie specializată în dezvoltare de soluții de eCommerce din Cluj-Napoca se oferă să realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF. Astfel, în urma anunțului Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) de achiziție a unui magazin online, Blugento a înaintat instituţiei o propunere oficială prin care se oferă să realizeze gratuit un magazin online modern, la cele mai înalte standarde în domeniu.

Inițiativa Blugento vine și în contextul în care Guvernul a lansat, de curând, programul GovITHub, care îi aduce laolaltă pe antreprenorii care doresc să contribuie la digitalizarea serviciilor publice, pentru facilitarea și eficientizarea relației cetățenilor cu instituțiile statului. Printre antreprenorii care au participat la lansarea programului s-au numărat și reprezentanți ai Blugento.

„Ca urmare a semnalării nevoii de realizare a unui magazin online în scopul eficientizării vânzării și bunurilor confiscate și sechestrate de ANAF, așa cum reiese dintr-o serie de articole apărute în presă, zilele acestea, dorim să salutăm această decizie, pe care o considerăm favorabilă atât proprietarilor executați, cât și statului. Blugento, o companie care are în spate o echipă de tradiție în industria IT și o experiență de 11 ani în dezvoltarea de soluții online se oferă să pună la dispoziția ANAF un magazin online modern, la cele mai înalte standarde, construit pe fundația celei mai populare platforme de eCommerce din lume, Magento. Credem foarte mult că acest proiect va simplifica relația cetățeanului cu statul și va aduce beneficii întregii societăți”, a declarat Sandu Băbășan, Manager General Blugento.

Compania a înaintat o propunere oficială cu oferta către ANAF, care cuprinde: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnică necesară vânzării unui număr nelimitat de produse, integrarea magazinului online în pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului, optimizarea pentru motoarele de căutare etc.