Stiri: Companii

Blumenfield

Blumenfield® aniversează 10 ani de activitate

08.11.2019

Blumenfield® sărbătorește 10 ani de activitate pe piața locală și regională. Cu această ocazie, compania anunță organizarea unui eveniment aniversar care va avea loc la hotel Del Mar din Mamaia, în data de 15 noiembrie 2019. În cadrul întâlnirii festive, vor fi celebrate cele mai importante momente din activitatea Blumenfield® în cei peste 10 ani de activitate și vor avea loc discursuri ale persoanelor care au contribuit constant la realizările companiei. Seara se va încheia cu gala dinner și activități de networking, într-o atmosferă de business relaxantă.

”Pentru a mulțumi întregii echipe pentru implicare și profesionalism, clienților pentru încredere, colaboratorilor și partenerilor de proiecte pentru suport, Blumenfield® organizează această gală aniversară în care sărbătorește 10 ani de activitate. Vom celebra împreună momentele de succes ale companiei și ne vom bucura de gala dinner, networking, într-o atmosferă relaxantă. Evenimentul „Blumenfield de 10” are menirea de a deschide un nou capitol în evoluția companiei, prin implicarea ca partener în proiecte de cercetare în domeniul protecției mediului, inovând și adaptând soluții în scopul aducerii de valoare adăugată afacerilor clienților”, a declarat Gabriela Stanciu, Director General Blumenfield®.

Serviciile oferite de Blumenfield®

Blumenfield® este o companie 100% cu capital privat românesc care furnizează servicii integrate în domeniul protecției mediului. Compania deține primul Centru Privat de Cercetare în Protecția Mediului din Sud-Estul României.

Blumenfield

Istoricul companiei Blumenfield

Compania din Constanța s-a înființat în noiembrie 2009. Din 2010 este înregistrată în Registrul Național al elaboratorilor de studii de mediu, având competența să elaboreze Studii de evaluare a impactului asupra mediului, Studii de evaluare adecvată a biodiversității, Rapoarte de mediu, Bilanțuri de Mediu, Rapoarte de amplasament pentru activitățile care necesită Autorizații Integrate de Mediu.

Tot din 2010, Blumenfield® deține Atestatul ANRM pentru întocmirea de documentații tehnico – economice și lucrări de teren în industria Oil& Gas și în industria extractivă a resurselor minerale.

”De la consultanță și elaborarea de studii de mediu, până la implementarea de programe ample de monitorizare a ecosistemelor terestre și acvatice, Blumenfield® este un concept al profesionalismului în consultanță de mediu bazat pe expertiza unei echipe implicată în a obține cele mai bune rezultate pentru clienți”, a afirmat Gabriela Stanciu, Director General Blumenfield®.

Mai mult de atât, în anul 2016 a fost inaugurat primul Centru Privat de Cercetare în Protecția Mediului din regiunea Sud-Est – Blumenfield Science cu patru laboratoare de analize fizico – chimice, laborator de analize microbiologice și un Laborator de determinări biologice.

Planuri de viitor

În ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, Blumenfield® își dorește ca până în anul 2022 să devină în mod clar lider în furnizarea serviciilor de mediu, dezvoltând servicii pe măsura nevoilor și provocărilor întâmpinate de clienți.

“Într-o perioadă în care mai toate ramurile industriei românești se confruntă cu provocări economice, cu greutăți în găsirea și păstrarea personalului calificat, nevoia de a implementa în cadrul activităților și proiectelor cerințele din legislația de mediu devine o provocare. De aceea, este necesară găsirea de soluții optime pentru fiecare, iar noțiunile de dezvoltare durabilă, sustenabilitate, economie circulară, să devină concepte integrate în activitățile economice”, a încheiat Gabriela Stanciu, Director General Blumenfield®.

Blumenfield