Stiri: Companii

BNP Paribas Real Estate are un nou manager de dezvoltare

18.06.2014

BNP Paribas Real Estate are un nou Business Development Manager pentru România, Olga Melihov preluând această funcţie. Misiunea acesteia este de a dezvolta companie pe piaţa din România şi de a implementa o strategie de creştere.

Olga Melihov deţine peste 10 ani de experienţă pe piaţa imobiliară comercială, iar înainte de a se alătura BNP Paribas Real Estate a lucrat pentru Mayland Real Estate în Polonia şi România, fiind responsabilă de activităţile de dezvoltare, marketing şi comunicare.

“Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate în România, conectată şi integrată în reţeaua noastră din Europa Centrală şi de Est reprezintă unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate în această regiune a Europei”, a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale şi de Est.

Acesta a precizat că Olga Melihov are o vastă experienţă în cadrul unei puternice companii de dezvoltare imobiliară în segmentul de retail, dar şi în alte companii din industria imobiliară din regiune.

“Am încredere că pasiunea sa, dar şi cunoştinţele şi înţelegerea aprofundată a nevoilor clienţilor noştri vor fi benefice pentru dezvoltarea şi adaptarea activităţii BNP Paribas Real Estate din România. Avem o poziţie de top în numeroase specializări şi linii de activitate pe pieţele din Europa Occidentală, iar acum suntem hotărâţi să le oferim clienţilor noştri din portofoliu acelaşi nivel de calitate şi în această parte a Europei”, a mai spus Patrick Delcol.