Stiri: Sanatate

Body Mind Spirit EXPO 2016 începe vineri, la Sala Palatului

19.09.2016

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 11 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Vineri va avea loc deschiderea oficială a Body Mind Spirit EXPO 2016 – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România. Evenimentul are loc, astfel, în perioada 23- 25 septembrie la Sala Palatului din București.

„Începând de Vineri, 23 Septembrie, în București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO Ediția Aniversară cu Numărul XX, evenimentul anului în materie de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe. Intrarea este liberă! Vino pe 23, 24 și 25 Septembrie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie și optimism. Ți-am pregătit o nouă ediție cu invitați speciali, tombole, workshop-uri gratuite, expozanți de top, demonstrații și concursuri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Conform acestora, Alexandru Pârgaru te așteaptă atât la conferințele sale din zilele de vineri, 23 Septembrie și duminică, 25 Septembrie, cât și la standul său din cadrul expoziției.

De asemenea Camelia Pătrășcanu susține sâmbătă, 24 septembrie conferința „Fii de admirat, nu de invidiat!”, iar Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 25 Septembrie, în ultima zi a expoziției, să asiști la conferința “Omul nemuririi și Sensurile Vieții”.

În plus, Cristian Pompei conferențiază duminică, 25 Septembrie, unde ne va prezenta “Remedii pentru trup și suflet”.

„Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expoziție, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri”, au mai spus organizatorii.

Programul expozițional, programul conferințelor și al momentelor artistice precum și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției www.bmse.ro.