Stiri: Sanatate

Body Mind Spirit EXPO va avea loc pe 23-25 septembrie, în Bucureşti

08.09.2016

În perioada 23-25 septembrie va avea loc, la Sala Palatului din Bucureşti, Body Mind Spirit EXPO XX – Ediție Aniversară, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din ţara noastră.

„Cum să ai grijă de trup, minte și spirit? Vrei să obții cele mai bune informații în materie de alimentație bio de la specialiști în domeniu? Care sunt remediile 100% naturale ale afecțiunilor de care suferi? Cum să îți îmbunătățești calitatea vieții, să scapi de stresul cotidian și de rutina zilnică? Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos și armonios, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Body Mind Spirit EXPO va reuni expozanți de top, speakeri de prestigiu recunoscuți internațional, nutriționiști, traineri, specialiști în sănătate, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută.

„Te așteptăm cu alimente bio, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personală, dulciuri bio, pietre și cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, terapii complementare, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 23-25 Septembrie, Sala Palatului”, conform organizatorilor.

Cei care merg la târgul de la Sala Palatului vor putea profita de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții, precum şi de demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe.

Programul expozițional, programul conferințelor gratuite și al momentelor artistice, precum și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției: www.bmse.ro