Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Baia Mare

Kaufland introduce bonul fiscal ecologic

02.03.2021

Bon fiscal Kaufland. Începând cu luna martie, Kaufland România introduce treptat noul bon de casă ecologic și durabil. Retailerul continuă astfel strategia sa de sustenabilitate pentru ca mersul la cumpărături să reprezinte o activitate mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Totul pleacă de la culoarea noului bon: albastră.

Bon fiscal Kaufland. Hârtie termică albastră

Suportul inovator de hârtie termică albastră al noului bon fiscal este certificat FSC și este originar din silvicultura durabilă. Bonul albastru este produs fără coloranți chimici, este rezistent la lumina solară și poate fi arhivat pentru multă vreme fără ca scrisul de pe acesta să se șteargă. Un alt avantaj pentru clienți este acela că eco-bonul este rezistent la apă și ulei, ceea ce îl face deosebit de durabil. Totodată, acesta poate fi reciclat folosind coșurile pentru reciclarea hârtiei.

Odată cu trecerea la noul tip de bon va fi optimizat și modul de ambalare al rolelor de bon. Prin această măsură, Grupul Schwarz va economisi în viitor 30 de tone de plastic pe an, în cadrul strategiei REset Plastic.

Citeşte şi Fonduri pentru agricultură. Decizia luată de Guvern