Stiri: Retail

Program Kaufland Paste 2021.

Kaufland România acordă bonusuri de 1,6 milioane de euro pentru angajați

30.03.2020

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 24 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Bonusuri Kaufland 2020. Compania a anunțat că din dorința de a-i sprijini în eforturile deosebite pe care le depun în aceste zile, oferă un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia întâi”, din magazine și depozite. De asemenea, Kaufland introduce și plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Bonusuri Kaufland 2020. Ce spune conducerea retailerului:

”Sunt deosebit de recunoscător echipelor noastre, în aceste zile de grea încercare pentru o lume întreagă. Sunt mândru de implicarea colegilor mei și le mulțumesc pentru eforturile ieșite din comun, unele dintre ele care poate nu se văd cu ochiul liber. Înțelegem rolul pe care îl avem în această perioadă și vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Bonusuri Kaufland 2020. Sprijin pentru angajați

Acesta nu reprezintă singurul demers al companiei pentru a veni în sprijinul celor a căror implicare fac posibilă buna aprovizionare a populației. Kaufland vine așadar și cu măsuri de sprijin pentru partenerii săi.

Din dorința de a proteja salariații mai vulnerabili, compania a luat decizia ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc acest lucru.

În magazine, compania a introdus măsuri suplimentare de protecție a angajaților care includ:

  • dotarea caselor de marcat cu geamuri de protecție
  • dispensere cu dezinfectant gratuit
  • mănuși de unică folosință
  • dezinfectarea frecventă a tuturor spațiilor comune și obiectelor de uz larg,
    amplasarea benzilor de semnalizare a distanței de siguranță
  • signalistică ce promovează mesajele de prevenție
  • derularea unei campanii de responsabilizare a clienților la cumpărături

Echipele Kaufland au la dispoziție și o linie telefonică dedicată, pentru informarea corectă și completă.

”Compania se angajează să ia toate măsurile necesare pentru a proteja siguranța colegilor și a clienților, în linie cu evoluția situației actuale”, au mai anunțat reprezentanții Kaufland.

Citește și Program minimis tomate 2020: Ce fonduri se alocă pentru fermieri?