Brandul ALISIA ENCO a lansat colecția de pulovere brodate cu motive tradiționale românești

28.11.2016

Brandul ALISIA ENCO a lansat colecția de pulovere brodate cu motive tradiționale românești, sărbătorind astfel Ziua Națională a României. Noile modele completează colecția de cămăși cu broderie din gama ”Tradiționale”, lansată anul trecut.

“Motivele tradiționale românești reprezintă pentru noi o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Gama de cămăși brodate din colecția ”Tradiționale” se bucură de succes, atât pe piața locală, cât și internațională. Ne-am dorit să completăm această colecție cu pulovere brodate, inspirate din frumusețea motivelor românești. Noua colecție combină cu succes elementele folclorice cu sobrietatea ținutelor business specifice anotimpului rece”, explică Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări.

Prin noua colecție, brandul dorește să îmbogățească ținutele vestimentare purtate în mediul de afaceri, punând accent pe versatilitate și pe creativitate. Puloverele sunt brodate cu grijă, păstrând în același timp elementul cheie al brandului, asupra căruia nu s-a făcut nicio concesie – calitatea țesăturii. Toate cele trei modele de pulovere disponibile reprezintă o continuare a motivelor colecției de cămăși “Tradiționale”: hora, trifoiul și floarea de mai, de această dată, în ton cu sezonul rece.