Stiri: Companii

Brandul de cămăşi Alisia Enco a lansat o nouă colecţie: Tradiţionale

01.12.2015

Brandul de cămăşi şi accesorii pentru femeile de afaceri, Alisia Enco, a lansat o nouă colecţia care propune reîntoarcere la origini prin noua sa colecţie de cămăşi Tradiţionale. Colecţia îmbină rigurozitatea unei cămăşi business impecabile cu naturaleţea broderiilor de altădată, într-o simfonie stilistică neasemănată.

Îmbogăţită cu trei modele de cusături din regiuni diferite ale ţării, numite simbolic Hora fetelor, Trifoi şi Floare de mai, colecţia vine cu un suflu proaspăt în garderoba femeilor de afaceri, cu eleganţă şi bun-gust, demonstrând că nu au nevoie de ţinute extravagante pentru a ieşi în evidenţă, ci doar de câteva elemente discrete.

În prezent, colecţiile Alisia Enco sunt comercializate exclusiv prin intermediul propriului magazin online.

Brandul Alisia Enco – For creative women in business este un brand de cămăşi şi accesorii pentru femeile de afaceri, care a fost lansat de antreprenoarea Alice Botnarenco la finalul anului 2014. Acesta aduce în prim-plan latura creativă a femeilor, ajutându-le să îşi contureze stilul personal prin produse ce nu se încadrează în tiparele clasice de business.