Stiri: Retail

Brandul de haine Mohito intră pe piața locală

31.07.2014

Brandul de haine Mohito, deţinut de cel mai mare retailer de moda din Polonia – LPP Fashion,  intră pe piața din România, printr-un magazin fiind deschis ieri seară în AFI Palace Ploiești. Evenimentul de inaugurare a reunit stiliști de modă, reprezentanți ai brandului, jurnaliști și publicul interesat de noua apariție în materie de haine pe piața locală.

Primele cliente ale magazinului au fost invitate să probeze articolele din colecția de vară Mohito pe muzica mixată de DJ Drop Dread și au avut parte de reduceri și cadouri la achiziționarea lor. În plus, cele mai curajoase dintre acestea au apelat la sfaturile stilistului Marian Pălie, care a oferit consultanță vestimentară în cadrul unor sesiuni personalizate.

Pe lângă surprizele din magazin, câștigătoarea concursului organizat de Mohito pe Facebook cu ocazia lansării brandului în România a intrat în posesia unui cupon de cumpărături (free shopping) în valoare de 1.000 lei.

Mohito este un brand creat pentru femeile care iubesc moda și prețuiesc originalitatea, feminitatea și eleganța, având deja câteva sute de magazine deschise în Europa.