Stiri: IT&C

Brandul Krüger&Matz se lansează în România

08.10.2014

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C, se lansează și pe piața din România, oferind utilizatorilor noi opțiuni de telefoane mobile și echipamente audio elegante și performante.  Astfel, începând cu această toamnă, Krüger&Matz îşi propune să ofere clienților români o nouă experiență la prețuri avantajoase: căști cu un design și o calitate a sunetului premium, echipamente audio și dispozitive mobile moderne, precum tablete și smartphone-uri.

Brand-ul Krüger&Matz este deținut de Lechpol, o companie poloneză cu o experiență de 25 de ani în domeniul electronicelor, care se ocupă, de asemenea, și de distribuția produselor Krüger&Matz.

“Încă de când am început să lucrez pentru afacerea familiei, mi-am dorit să lansez un produs de top. Eram sigur că le putem ține piept magnaților industriei. Am avut un vis, iar cu pasiune și determinare l-am transformat în realitate. Am vrut să le ofer oamenilor dispozitive care nu doar să le simplifice viața, ci să o facă mai frumoasă. Acum, scopul meu este de a inspira românilor acest stil nou de viață, prin intermediul produselor din portofoliul Krüger&Matz”, a declarat Michal Leszek, fondator Krüger&Matz.

La ora actuală, categoria de smartphone-uri și tablete este prioritară pentru companie, modele reprezentative ale brand-ului urmând fi disponibile și pe piața locală în cursul acestei luni.

Krüger&Matz își distribuie produsele aproape în toate țările din Europa Centrală, urmărind, de asemenea, să intre pe piețele din Africa și Africa de Sud. Distribuitorul Krüger&Matz în România este Lechpol România.

În ţara noastră, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online și în magazinele partenere, precum Selgros, Cora şi CEL.ro.