Stiri: Companii

Brandul MILWAUKEE

Brandul MILWAUKEE® participă la Red Bull Romaniacs

19.07.2023

Brandul MILWAUKEE® participă la Red Bull Romaniacs. În Campionatul Mondial de Hard Enduro, a cărei ediție va avea loc în perioada 25-30 iulie la Sibiu, România, nu există loc de compromis. Prologul va fi realizat folosind sculele MILWAUKEE® și va testa rezistența și puterea concurenților. Este un spectacol incendiar pe care îl așteaptă fanii din toată lumea.

Evenimentul Red Bull Romaniacs

Red Bull Romaniacs este un eveniment anual al Campionatului Mondial FIM de Hard Enduro care reunește elemente ale curselor de Enduro, cross country și trial. Evenimentul a devenit celebru datorită nivelului ridicat de dificultate cu care se pot confrunta doar cei mai buni sportivi și cele mai rezistente echipamente. Prologul din centrul orașului este construit încă o dată folosind soluțiile MILWAUKEE®. Pasionații de adrenalină vor avea ocazia să vadă în mod direct demonstrațiile de îndemânare ale piloților și să le simtă emoțiile.

Soluțiile MILWAUKEE®

„Soluțiile MILWAUKEE® sunt ideale acolo unde eficiența, puterea, precizia și durabilitatea sunt cruciale. Motocicletele Hard Enduro trebuie să demonstreze calități similare. La rândul său, pregătirea structurii prologului Red Bull Romaniacs amintește de provocările cu care se confruntă zilnic profesioniștii care folosesc MILWAUKEE®”, spune Janusz Mitko, CEE Marketing Manager MILWAUKEE®.

Sportivii vor putea folosi suportul punctului de service MILWAUKEE®.

În timpul evenimentului, sportivii vor putea folosi suportul punctului de service MILWAUKEE®. Fanii din zona de testare MILWAUKEE® vor vedea singuri puterea și precizia sculelor în timpul demonstrațiilor speciale.

Cu ocazia celei de-a 20-a ediții Red Bull Romaniacs, au fost pregătite 5 seturi MILWAUKEE® – de la scule electrice, accesorii și scule de mână până la sistemul de depozitare PACKOUT™. Acestea sunt ideale pentru piloți, mecanicii lor, dar și pentru fani. Merită menționat faptul că precizia, calitatea înaltă, puterea și durabilitatea sculelor MILWAUKEE® au fost recunoscute de mulți sportivi, printre care Łukasz Kurowski, multiplu campion polonez de raliuri Enduro, precum și Kuba Przygoński (drift), Eric Cais (WRC) sau Echipa Bartosz Zmarzlik (speedway).

Aflați mai multe despre seturile MILWAUKEE® pe site-ul milwaukeetool.eu/romaniacs-hard-adventure

Citește și Ediția MILWAUKEE® Tour 2023 din România este pe cale să înceapă