Stiri: Stiri

Brava Tour: În 2013 s-a triplat cererea pentru pachetele de tip City Break

20.12.2013

Agenția de turism Brava Tour a anunțat că în acest an s-a triplat cererea pentru pachetele de tip City Break, Londra, Paris și Roma find cele trei destinații de top unde ajung românii la sfârșit de săptămână. Brava Tour este o agenție de turism specializată pe programele turistice de tip City Break.

Prețurile pachetelor pentru mini-vacanță încep de la 120 de euro de persoană pentru City Break la Roma, de la 180 de euro de persoană pentru a petrece un weekend la Londra și de la 200 de euro pentru orașul iubirii, Paris

´´Anul acesta am fost asaltați de cereri de vacanțe de weekend, în toate destinațiile noastre, dar mai ales în acestea trei, Londra, Paris și Roma. Este un adevărat boom, pe care l-aș putea explica spunând că oamenii nu mai așteaptă sejurul clasic ci vor să descopere alte țări și alte culturi și în extrasezon. Cei care vin spre noi sunt sunt tineri cu joburi solicitante, care vor să se răsfețe la sfârșit de săptămână cu un astfel de cadou, petrecând timp cu iubitul, iubita, departe de realitatea de zi cu zi. Am avut multe cereri anul acesta si pentru Verona, Istanbul, Lisabona, Barcelona, Veneția, Praga´´, spune Monica Zorzon, director al agenției Brava Tour.

Începând cu anul viitor, agenția va introduce în portofoliu două pachete noi de călătorie, în destinațiile Istanbul (Turcia) și Veliko Tarnovo (Bulgaria).

Brava Tour este o agenție de turism înființată în anul 2005, specializată pe pachete tip City Break, programele personalizate ale agenției incluzând pachete speciale pentru destinații precum Spania, Croația, Grecia, Turcia, Bulgaria.