Stiri: Finante

Rezultate BRD

BRD lansează un produs de creditare pentru IMM-uri

16.04.2014

BRD-Groupe Société Générale a lansat ieri un produs de creditare destinat intreprinderilor mici şi mijlocii. Produsul este reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri, iar plafonul de garanţii alocat este de 262,8 milioane de lei şi permite acordarea de credite în valoare totală de 525,6 milioane de lei.

“Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri are ca obiective crearea unui cadru favorabil pentru valorificarea posibilităţilor de dezvoltare economică a României şi stimularea mediului de afaceri prin dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea accesului acestora la finanţare”, au afirmat reprezentanţii BRD, într-un comunicat de presă.

Dobânda oferită este Robor 3M + 3,5% şi include comisioanele bancare, iar companiile pot contracta linii de credit noi pe o perioadă de maximum 24 de luni, în sumă de maximum 5 milioane lei, cu posibilitatea de prelungire pe cel mult 12 luni.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca numărul unu pe piaţa românească a creditelor sindicalizate.