Stiri: Retail

Brico Depôt anunță o nouă campanie de reduceri

17.08.2018

Retailerul Brico Depôt România a anunţat că dă startul campaniei de soldări meseriașe, cu reduceri la mii de produse. Campania promoţională este valabilă în perioada 17 – 30 august, în limita stocului disponibil.

„Vara este perioada cea mai potrivită pentru demararea unor proiecte de îmbunătățire a locuinței sau grădinii, dar și pentru a ne ocupa de mici detalii, rămase în plan secund. Fie că este vorba despre proiecte complexe precum hidroizolația acoperișului, o schimbare completă a gresiei și faianței din baie și bucătărie, fie de achiziționarea unui șemineu electric, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție game de produse utile în orice proiect de reamenajare sau construcții, la prețuri mici”, a anunţat compania.

Catalogul campaniei de reduceri este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

Schimbări la exterior și interior

Montarea unui gard nou, instalarea unei centrale termice sau a unui acoperiș reprezintă proiecte destul de complexe, care necesită o planificare prealabilă de timp și buget. Clienții care și-au programat astfel de lucrări au, acum la dispoziție produsele necesare pentru a finaliza cu succes orice proiect, la prețuri accesibile. Astfel, catalogul Brico Depôt vine cu oferte foarte atractive chiar și pentru cei care și-au propus amânarea unor activități de bricolaj.

Clienții beneficia de reduceri la diverse modele de garduri și plase de sârmă, la acoperișuri din țiglă metalică, marchize transparente pentru uși de exterior sau la centrale termice cu stabilizator de tensiune și kit de evacuare inclus. Noul catalog oferă reduceri inclusiv pentru produse precum șipci rindeluite, polițe metalice sau dispersii bituminoase, recomandate pentru renovarea și întreținerea materialelor protectoare de acoperiș sau pentru lucrări de hidroizolație subterană.

Organizare mai bună

Vara poate fi anotimpul potrivit pentru o transformare subtilă și practică a grădinii. Clienții pot optapentru stâlpi exteriori în formă de felinar sau cu aspect industrial, din oțel inoxidabil. Odată cu apropierea toamnei, avem nevoie de mai multă lumină naturală, de aceea specialiștii Brico Depôt recomandă aplicele și becurile pentru interior, care degajă o lumină caldă și sunt eficiente energetic.

„Puțină ordine în cămară, garaj sau în dulapurile înțesate de lucruri e necesară în mod sistemtic. În cutiile transparente cu roți și capac inclus, lucrurile sunt mai simplu de găsit și de transportat. E loc suficient pentru unelte, borcanele de dulceață și murături sau jucăriile copiilor. În noul catalog de la Brico Depôt, clienții pot găsi mii de produse cu reduceri meseriașe, astfel încât locuința să fie confortabilă, ușor de întreținut și primitoare”, conform companiei.

Pe lângă aceste soluții, retailerul de bricolaj le oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.