Brico Depôt anunţă startul proiectelor de amenajare de vară

08.06.2018

Retailerul Brico Depôt România, parte a grupului Kingfisher, companie internațională de amenajări interioare, anunţă startul proiectelor de amenajare de vară. Astfel, compania lansează noul catalog cu soluții inteligente de transformare completă a băii sau de amenajare a casei și grădinii.

Catalogul Brico Depôt este valabil în perioada 09 iunie – 05 iulie și este disponibil în magazinele retailerului, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

„Majoritatea oamenilor au doar o baie în casă, același spațiu fiind utilizat adesea în comun de toți membrii familiei. De aceea, și nevoile de depozitare din aceste încăperi sunt mai mari. Mereu e nevoie de spațiu suplimentar pentru prosoape, pentru accesorii și produse de baie. În proiectele de reamenajare a locuinței, băile ar trebui să se afle pe lista de priorități.
Noul catalog Brico Depôt le propune clienților soluții inteligente pentru o transformare completă și eficientă a băii”, a anunţat compania.

Astfel, gama modulară de mobilier de baie Imandra permite combinarea și asortarea produselor pentru a se încadra perfect în orice spațiu. În funcție de mărimea băii și de nevoile de depozitare, clienții pot alege corpul pentru lavoar și tipul de montaj – pe perete sau autonom – modelul de lavoar și dulapul de perete, disponibil cu finisaj de tip oglindă sau colorat, cu înălțimi și lățimi care se potrivesc în orice spațiu.

Mobilierul Imandra este simplu de asamblat și ușor de combinat, fiind o soluție ideală atât pentru băi de mici dimensiuni, cât și pentru băi mai generoase. Toată gama (mobilier și lavoare) beneficiază de o garanție de 10 ani. În plus, 100% din produsele din lemn din magazinele Brico Depôt sunt obținute în mod sustenabil.

„Odată cu venirea verii, începe și sezonul proiectelor mai complexe de amenajare. Clienții găsesc în noul catalog Brico Depôt inspirație pentru renovări interioare cu personalitate, având la dispoziție o gamă variată de modele de gresie și parchet, în tonuri calde și combinații inedite și elegante. Fiecare stil de amenajare – modern, tradițional, vintage sau industrial – își găsește combinațiile ideale în noul catalog. Vopsitul este distractiv în familie, pentru că noua gamă de vopsele Colors de la Brico Depôt are un conținut minim de compuși organici volatili, iar ambalajul este realizat din materiale reciclate”, mai anunţă Brico Depôt.

De asemenea, o transformare de vară a casei nu este completă fără un proiect de înnoire a balconului sau terasei. În noul catalog Brico Depôt, clienții pot opta pentru un mobilier de grădină variat, care poate fi integrat în funcție de nevoi și spațiu. De asemenea, Brico Depôt vine în ajutorul clienților care au nevoie de produse specifice pentru întreținerea grădinii și le propune o gamă diversă de mașini de tuns gazonul, fierăstraie electrice și motocoase.

Pe lângă aceste soluții, companii le oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

 

Citiți și despre: