Stiri: Retail

Brico Dépôt continuă procesul de transformare pentru încă 6 magazine Bricostore

01.09.2014

Brico Dépôt continuă procesul de transformare pentru încă șase magazine Bricostore din cele 15 achiziţionate în luna aprilie a anului trecut. Astfel, compania duce mai departe misiunea de a integra personalul și de a transforma magazinele după formatul de succes Brico Dépôt al Kingfisher.

Lucrările au început pe 17 august la magazinul din Chiajna (Militari) și sunt acum în desfășurare, în timp ce transformarea unităţilor comerciale din Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea a început ieri.

Se estimează că întregul proces va dura aproximativ trei luni pentru fiecare magazin și va fi bazat pe o nouă strategie la nivel operaţional, dar și de marketing și comunicare.

„Din iunie anul trecut lucrăm pentru a aduce formatul Brico Dépôt în România. Până acum am transformat două magazine, Orhideea și Pantelimon, iar acum continuăm cu alte șase, în ţară. Suntem mândri de rezultatele celor două depozite din Bucureşti, care şi-au deschis uşile pentru atât de mulţi cumpărători, cât şi de munca depusă de către echipele noastre pentru obţinerea acestor rezultate. În fiecare zi, din ce în ce mai multi clienţi descoperă universul Brico Dépôt şi se bucură de o experienţă DIY unică.  Echipele celor două unităti comerciale deja operaţionale s-au adaptat rapid la noul concept și îl aplică cu succes, graţie înţelegerii exhaustive și a determinării de a trece la un nivel superior de profesionalism. Îndată ce vom încheia transformarea celorlalte magazine, acest scenariu se va perpetua și la restul echipelor. Toţi angajaţii nostri au în comun entuziasmul și pasiunea de a-i ajuta pe clienţi să-și amenajeze casele”, a declarat Patrick Papot, Deputy CEO Romania, Brico Dépôt. .

.

Brico Dépôt este deţinut de compania britanică Kingfisher plc şi operează în prezent cu două magazine în Bucuresti, în zonele Pantelimon și Orhideea.

Modelul de afaceri al Brico Dépôt se bazează pe un concept ce combină cu succes filosofia preţurilor mici, garanţia calităţii și volumele industriale.