Brico Dépôt a anunţat inaugurarea a șase noi magazine a căror transformare a început în luna august. Compania a ajuns astfel la opt unități pe piața locală. Fiecare dintre aceste magazine se bazează pe o nouă strategie operațională si de marketing şi comunicare, care se traduce în mai multă eficiență pentru clienți.
Magazinele au fost realizate după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt, în urma achiziționării celor 15 magazine Bricostore în luna iunie anul trecut. Lucrările la magazinele din Chiajna (Militari), Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea au fost finalizate într-un timp record, cele șase unități urmând să deschise vineri, 17 octombrie.
„Echipele noastre au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru cele șase magazine, care se adaugă acum celor două unități deja operaționale din București, astfel că putem spune cu mândrie că deținem un total de opt magazine Brico Dépôt în țară. Ne bucurăm în mod deosebit de transformarea magazinului din Chiajna, întrucât acesta a fost primul magazin de tip DIY din România. Vom continua procesul de transformare și pentru restul magazinelor, ale căror lucrări de renovare vor începe în primul semestru din 2015. Echipele din cele șase magazine noi au fost temeinic pregătite pentru a-și însuși noul concept și a-l aplica cu succes în beneficiul clienților. Locuitorii din Chiajna, Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea au acum acces la cele mai bune unelte și materiale pentru proiectele lor de renovare, la cele mai mici prețuri de pe piață, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să-i ajutăm să-și înfrumusețeze casele”, spune Patrick Papot, Deputy CEO Romania, Brico Dépôt.
Brico Dépôt este deţinut de compania britanică Kingfisher şi operează în prezent în opt puncte comerciale. Trei dintre acestea sunt București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, iar restul cinci în Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea.
În magazinele noi lucrează echipe de 70 de angajați, fiecare dintre aceştia fiind lucrători comerciali înalt specializați. Depozitele sunt structurate într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale – materiale de construcții şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.